2012年4月5日星期四

Axla bredd brudar hur du väljer Bröllops klänning?

Krage breda axlar skönhet klänning nyckeln
Halsen Formen kan påverka synen på axeln. Den stora v-ringad är den bästa stilen breda axlar skönhet siktlinje från v-ringad förlängning, skickligt dölja bristerna i levande breda axlar.

Speciellt djupa u nacke och kan krympa axeln "

u konsulära halsen exponera en öppen yta och färsk ministeriet smal, smalare axlar naturligt. Silk textur av pälsen mår bra, är också ett utmärkt drapering, krage stora u effektivt ändring av de breda skuldrorna fel hals dekorerad med blommor både dekorativa, men kan inte ignorera sin fulla betydelse.
Mönstret är relativt liten skjortkrage skall vara öppen
Täta prickar eller små blommiga mönster, mycket fint sätt, de breda axlarna hos de människor måste välja en mer öppen urringning stil, så att inte verka mer kraftiga axlar. Täta punkter tycks känna tätare, om kragen lufttätt, göra överkroppen av andelen tyngre, större mot halsen design kragen utrymme att börja balansera bred axel linjen.
balklänningar

Mörka färger T-shirt har effekten av krympande axeln
Valet av färg bör också överväga de mörka linjerna, med effekten av konvergensen breda axlar inte längre rynka pannan. Svart, naturligtvis inte det enda valet, men det måste vara en av det bästa valet, om de känner att överkroppen färgen är för mörk, med artikel Huaqun, så att du kan dekorera de vackra saker korrekt.
Chic hem utformad för att flytta fokus
Färgstarka och iögonfallande T-shirt, bör specialdesignade kläder i bröstet linjen att välja det bästa i fållen på några kreativa människor vill inte betala uppmärksamhet till är immun.

Egenskaperna hos den T-tröja
Chic design, fin design ...

没有评论:

发表评论