2012年6月18日星期一

Valet av bruden att bära en bra siffra av kroppen skulptera underkläder

Lång-bust forma underkläder

Längden på denna typ av organ skulptera underkläder om hip intermediär, lämplig för överkroppen och underkroppen andel och kropp längre bär med trosan bättre.
Axelbandslös formning underkläder
För vissa överkroppen designen enkel axelbandslös brudklänning, avslöjade i bröstet linjerna markerar byxorna kroppen disposition att bära vanliga underkläder kan vara.balklänningar online
Den Nagatsuka Bysten är en byst av en vanlig kopp botten kan buken, ryggen fett och överflödigt fett koncentrerad till bröstet. En annan strapless långa byst, roll att justera buken, midjan fett, prestanda kurvan, som vanligtvis används med en sexig klänning.
Andlighet

Är uppdelad i långa trosa, trosa och kort trosa, främst för dräkten bör noteras att Slim kvällen val av byxor sida för att mjukt mönster stil, för att undvika avslöjande underkläder spår av andlighet i slutet av kvällen. i linje med den modifierade underkroppen från midjan utvidgas till buken, höfter och lår, måttlig trosa förbättra lår att stötta upp höfterna och minska fettet på markeringen intrycket att fler unga, mycket energisk.
Det finns några relativt sällsynta i landet funktionella kroppen skulptera underkläder, främst eftersom asiater är relativt liten och nätt kroppsbyggnad, var stark spänning inte i majoritet. Men eftersom funktionaliteten är relativt stark, kan fortfarande användas för att göra lektionerna.http://www.balklanningaronline.com/category-99-b0-Asymmetrisk+Kl%C3%A4nningar.html
Fordonstyp organ skulptera underkläder
Gördel, byst, Shuku tre samlade tillsammans kan bröst, midja och höfter av tre delar av linjer korrigeras, är kurvan mer framträdande, särskilt för den genomsnittliga formen av kroppen brud. Numera många brudar gillar att bära Slim slank bröllop eller ett huvud klänning tillsammans med en justering form underkläder sömlös match.
Standard kroppskonturering underkläder
Anpassad brudklänningar A-line steglös Älskling Hals Satäng Golv Längd Bayliy Golv Längd brudklänningar

Är funktionen hos en midja och trosa är redo underkläder, var noga med att inte pressa in i bröstet eller höfterna kurvan rekommenderas av experten ledning av säsongen för köpet.
Sömlös lång kropp skulptera kläderna

Med den långa kroppen delen byxor resning alla att dra åt, även om det inte finns någon vård garn enkel design, men också kan uttrycka de vackra linjerna, särskilt för bröllopet, denna typ av bröllopet den mest fokus på linjerna i den modifierade midjan, lyfta underkroppen kjolen. ett stycke bust underkläder hans snäva midjan, magen och magen för att göra bröstet verkar böjd, är midjan smal, medan den nedre delen av kroppen så länge som kostymen en vanlig underkläder kan vara.
Det rhombus kroppskonturering underkläder

Rhombus cut komprimering funktion av mag-och överkroppen nära design, betonar effekten av bukfett drag.

没有评论:

发表评论