2012年8月28日星期二

Urval av blivande brudar bröllop klänningar och sängkappor klammerparenteser Först, välja format

Själv prova OK. Det finns inget fel, köpte plats eller hyra systrarna, Tänk på att försöka, så länge kroppen mår OK, stilen är OK.
Särskild uppmärksamhet på tyg pris/prestanda, avgöra vilka JM till egna anpassade bröllop, några av den första expeditionen till arkivet version, följt av tyg är noggrant utvalda baserat på deras stil behov är inte dyrare tyg desto bättre.
Prova på några grundläggande format, filtrera före tillägg. Lägga till spetsar används, detta är ett konstruktionsproblem och typer är irrelevanta.
Urval av Ben Panier och benfria Panier
Med ben och utan ben, båda Panier mot olika stilar av kjolar. Behöver Ben Panier Bröllops klänning formatmallar: satin Palace-liknande njurtapp, förstå rynkigt kjolar, större svans hems täckt med lager av ruffles undvika, dessa bröllop bara Ben Panier används för att uppnå effekt. Se någonsin ett ben Panier, kunna lägga den stora en avslutande klammerparentes är fulla. Crystal effekt återspeglas mycket väl ovan. Om benfria korgar, kommer inte ha sådan effekt.

Välj Ben korgar Essentials är: Bröllops klänningar chunky, bästa utgör ryggraden i god tjocka satin och klänning är en stor dra.

Bra Ben Panier funktioner är: flexibla skelett, inte deformation. Skelett i och utanför pole garn flera lager, för att dölja skelettet. Är det mest eleganta pillared garnet finns det ett lager av tyg på utsidan. Om din satin själv är mycket mjuk, så det är bäst att inte välja ett ben, skulle det verkligen känns som tårta.
Slutligen skulle vilja påminna er om att, av deras korgar längd är också viktiga. Panier sista varvet av Ben skelett från marken nära bäst, annars kjol distraktion är inte en typ av paraply är Apple. Benfria Panier längd att hålla sig borta från 3 cm.
Benfria Panier fördelar som vi alla vet. Bara nackdelen är alltför mjuk, det är svårt att sätta är stora nordpolen full, som behåller i bästa fall. Jag såg de bästa benfritt eller 16 lager av garn, i den stora kjol nedan lite överväldigad. Små benfria Panier en swing-stil är bättre. Tyg mjuk bröllopet måste använda benfria.

1 条评论: