2012年11月21日星期三

Blue Paradise av kärlek för att lära dig hur man planerar ett romantiskt bröllop hav tema

Marine har en mystisk och drömmande färger, blå paradis av kärlek för många människor strävar efter. Men till ockupationsmakten staden, bort från det havet nya människor är det svårt att uppnå strävan bröllopet på stranden. Det är bättre att planera en romantisk bröllop hav tema bröllop dekoration Marine World, som marken, era sinnen att drömmen om den blå.

Bröllop skede bakgrund använder ett stort område av havet blå människor Lenovo till den oändliga havet och dagdrömma. Denna användning av färg passar mycket temat, mer perfekt presentation ämnen. Men om bara det monotona blå, oundvikligen göra bröllopet atmosfären tråkig. Så kan lämplig användning av vitt att lysa, bryta enfärgad tråkig, så det övergripande utseendet livlig, liksom de blå och vita färger grekiska Egeiska kusten, varma och romantiska.

Utöver denna stora scen av bröllopet scenen layouten kan du också använda ballonger att dekorera bröllopet. Delfiner ballongen ger intryck mer intuitiv och konkret, så det kan göra med blå och vita ballonger i stället för bröllop dekoration krans valv, med en blå delfin ballong. Levande hoppar delfiner, bryta det monotona platta formen, vilket skapar en tredimensionell känsla av rymd, ljus ballong bröllop livliga atmosfär tillägga.

1 条评论: