2014年6月3日星期二

Brudklänning bör vara uppmärksamma på flera frågor



Med olika förslitnings kjolar , bära en bröllopsklänning minst två personer för att arbeta , vara uppmärksam på dessa tips när man försöker på bröllop bar . Du kanske har märkt att till skillnad från andra brudklänning , bär metoder är olika , naturligtvis , inte kan vara flexibel och bekväm klänningen . Kom ihåg : bröllopsdag klänning krävs minst två personer .
Ready nödvändiga sakerna
När förbandet för att hålla klänningen ren . Några saker som du behöver för att förbereda : en ren vit trasa , strumpeband , skor .Att bära rätt ordning
När du bär klänningen , Xianpu en ren vit duk , placerad i den övre delen av skon , Om strumpeband , först sätta på , låsa klänning blixtlås eller knappar , på toppen av skorna . Låt mamma eller biträdande kläder sträcka att öppna , för att hjälpa dig att sätta på , ha skor , jag bär en man långsamt . Om du har en jacka eller tröja tillbehör och andra behov , först sätta på skorna , och sedan slå in ansiktet med en halsduk förhindrar kladdar makeup . Slutligen , låt mamma eller en bra assistent för att hjälpa dig att dra dragkedjan eller fäst bältet .Hålls rena bröllop
Om du behöver bilen för att komma till ceremonin plats, då , på och utanför ska vara långsam , inte röra vid dörrhandtagetär full av fett och damm . Vi bör försöka undvika att sitta på trycket i klänningen , klänningen butiken i baksätet . Fram till slutet av ceremonin , klädd i en klänning att vara noggranna aktiviteter . När allt , du måste ta bilder , finns det en lång bröllopsfest som väntar på dig . Om du vill ta bilder utanför , gör ett örngott assistent för dig , så du behöver inte stå eller sitta direkt på gräset , och för att undvika att smittas av fläcken .



Brudklänning röda mattan
I början av den röda mattan , för att försiktigt plockade upp klänningen , lätt böjda knän , händer tog sakta kjolen ( om du tog ett skrynkligt klänning kommer ) gör kjolar från markytan för att undvika fläckar . Om klänningen särskilt tjock eller svans design, inte gå runt eller gå bakåt ( notera återigen att inte smutsiga kläder ) , men försiktigt lyfts från baksidan av kjolen , eller assistent för att hjälpa dig . När väg att nå slutet , om kjolen bakom , gick en kort klänning automatiskt spridas .

没有评论:

发表评论