2015年5月24日星期日

Hur man ser på din bröllopsklänningar dagEmpire: Ett imperium stil klänning har en hög midja (höger under bysten) faller till en smalare (ännu ej kroppspassning) kjol. Det finns ingen perfekt siffra för en bröllopsklänning, när de kommer i så många olika former och mönster, vilket är goda nyheter som du bör kunna hitta en som passar dina individuella utseende och personlighet perfekt.
Tall, slank kvinna tenderar att ha ganska beniga axlar och krage ben, så du kanske vill tänka på en lång, försedd klänning som smickrar din smal höjd, men med hög krage och holkärm att komplettera din övre halvan.


strand brudklänning stilarsom passar på toppen och flare ner till fållen kommer skumma över höfterna, men hålla sig borta från empirestil om du har också en mycket stor byst, eftersom det kan få dig att se fast hela vägen ner genom utplåna din midja  .Fler mörka färger som mörkbrun samt vinrött hade varit praktiskt för en brud-till-vara från mitten och lägre klasser, eftersom dessa färger var praktiskt för användning i vardagslivet och en kvinna kunde bära dessa färger som hon gick om hennes normala dagliga sysslor.

没有评论:

发表评论