2015年9月18日星期五

Top bröllopsklänning armed spets ärmarVi har förvisso en Jessie kostym, förutom Woody, Buzz, och även en Bo Peep outfit, och en mängd tillbehör från från en Buzz raket pack till Toy Story tema partipaket, koppar bröllopsklänning och tallrikar för att mata hungriga ungar (tillsammans med stora kid vuxna också).
En av tärnorna var inte där när klänningarna valdes, och beställde en större storlek eftersom hon inte var säker på hur en sjöjungfru stil klänning skulle passa på en knubbig tjej. "Aww, det är sorgligt att se en sådan vacker flicka saknas.
De bästa brudklänningar kräver en intim kontroll av deras skönhet: "Eleganta klänningar inte skrika på dig från andra sidan rummet, de tvingar dig att komma närmare att uppskatta detaljerna, bör du alltid märker kvinnan först", påminner Jean Hoffman, co-innehavare av en vintage brud boutique. En bra part planering service, bör florister eller gåva leverantörer kunna hjälpa till med lämpliga blommor för och bland dessa är det väsentliga bukett för flickan själv, plus mindre sprayer för flickorna i domstol och, kanske, knapphål för pojkarna.

没有评论:

发表评论