2012年3月26日星期一

bröllopsklänning shawl med smart teknik

  sjal materialet, vilket skapar den bild, kommer kontakten att vara annorlunda, såsom en spunnet garn av sjalen färg, variation, så med en schal än andra material för att komma stark. den sequined tyget vanligtvis används för att göra sjal materialet i det tryckta mönstret på tyg med öppna paljetter, kan färgen hos den sjalen visar en mängd olika förändringar med mönstret på kalikå, den totala tyget har ganska texturen. TA Fuka mjukt siden material, medan pärlskimrande lyster, så det är ofta används såsom material för sjalen. Dessutom bomullsspinning sjalen av blandade material, bomull innehåller ingredienser, så med dem ovanligt mjuk, nära, känner jag ganska bekväm. franska siden sjal gjord av dubbelt tyg och texturen är bra, kan du klä kvitta fullt av extravagans! Uganda garn sjal gjord av effekten av perspektiv, brudklänning med en särskilt feminin.http://balklanningaronline.blogg.se

i utformningen av sjalen, förutom den vanliga långa stil, den del av sjalen avsedd att vara böjd, så sjalen ser ganska dynamisk och lyxig, lämpligt med mager utformade bröllop klänning. samtidigt som cape hem ytterligare formgivning har sjalen effekten av extra poäng. utformningen av fållen med fjädrar, sjalar lägga elegant känsla, fluffig tyg av sjal med fransar utformning har sjalen effekten av rytmen. Svart GAN garnmaterial cape fållen med spets, vilket skapar en känsla av mjuk fantasi, och två färger satin med varm borrning, spetsar effektivitet pricken, kan varmt borrning öka ljusstyrkan på sjalen, styvheten av två- färg satin spets för att starta för att göra sjalen och tillsatsen av en förändring.
sjal med de mest lämpliga stilar bröllop klänning, bättre cup stil med axelband klänning, klänning och cape är det bästa valet av homogenitet material, såsom en helhet med bättre klänning stil är mer komplicerat, tillsammans med elegans udden tvärtom, om bröllopsklänningen Designen är enkel och elegant, sjalar, kan du fånga den vackra lite stil. den vita siden med strukturen på ett bra vitt, beige sjal, så bruden en mer elegant klänning med en sjal med en känsla av design, å ena sidan, varmhållning funktion och kan förlänga bruden som hela kroppen förhållande. Slutligen, för att påminna bruden: petite brud för rosa och mycket höga sjal, kroppstyp, lång brud för en ny färg och ett mjukt material cape.
billiga balklänningar

没有评论:

发表评论