2012年3月11日星期日

Vill du bli en underbar brud

  Bröllopsklänningar, kvinnor i ljusstyrkan distribution av de magiska Askunge, kan inte ignoreras är en dubbel-crystal skor. När en vita skor, bröllopsfesten är första valet för bröllopsklänningar och vita skor, vita klänningar och mycket lättare att känna oss brudar är färskt, rent vita skor kan fortfarande användas efter bröllopet. Men i dag, bröllop och en överraskning lager överensstämmer med stilen av brud, det finns redan tillräckligt med självförtroende för att bära skorna hålla utvecklingen. Snygg bröllop hallar, och tillgång till, vi kan börja med stil, material, färg, mönster, och matcha de klänning skor, så på bröllopet från monotont vita skor, för att skapa en elegant och snygg och elegant, och feminina.
false
Därför är det frestande för trender, jag förkastar inte lag, i stil med enkla eller komplexa bröllopet hall ombord på de frekventa ändringarna av överraskningen bröllop paket eller bara utbrott, vart och ett av de valda inställningar.
Tå och häl är avstängda och har visat en charm för hälen skorna, snören, som en vacker båge, oavsett om det är skor, och alla skor i högteknologisk design, inklusive säkerhet, från en känsla av elegans och adeln.
Ett vakuum inte längre är fredsbevarande operationer är inte den ståtliga, elegant näck på uppdrag av sådan design, och före och efter varje öppning natt är mycket tillfredsställande  Först, med nakna bröllop stil och högklackade skor, det kan vara på bröllopsfesten, vid samma tidpunkt med stil och elegans i det smakfullt inredda, och den viktigaste av kväll är inte att le, ett leende igen hjärta smärta.
En rem-stil och hög klack skor i år är en mycket omtyckt stil, denna stil är väldigt speciell, är en vacker kvinna, tunna ben.
Hälen eller vackra, tjocka eller tunna
Hög klack skor, höga högklackade skor skor attraktiva högtidliga ojämn backe med skor populära ... som sagt att hälen, det måste vara svårt? Hög eller låg och hälen, tjockleken av hans försiktiga uppträdande, och bete sig annorlunda.
Hälen på skon är det mest klassiska, sexig kvinna, mer attraktiva bröllopsklänningar och natten kan vara en naturlig tunt lager med hög klack skor, kroppen upprätt, ben linjer mer knappa.
Skor med höga klackar, så att du direkt en ökning på ca 5 till 10 CM kan du lägga till den mjuka och feminina. Med tunna och tjocka, höga högklackade skor skor, höga heels mer bekväm, stabil och exakt, och har en neutral stämning högtidlighet.
Basen fina elastiska sandaler skor bryta ner tråkig design + " bli en mode ledare. Han hade rollen som den framgångsrika omställningen av baser är praktisk, bekväm, och direkt i karossen. Hans skor, hälen på grundval av en stor, utformning av lokaler, och spela med sandaler, olika stilar, som passar för alla typer av cocktail klänningar.
Färg kul och romantisk flexibel
Traditionellt, bridal köpa skor, i syfte att underlätta kombinationen och bröllopsklänningar i natt, välj svart och vit och röd 3 färger, men det är inte säkert att färgen. I dag, den bruden är bröllop var inte längre en enahanda färg är inte längre bara vanligt vitt, för att matcha skor och då är det inte förnuft, guld, silver, rosa och senap gul, grön, lila, och den snygga peacock blue helhetsintrycket.
I dag, vitt är fortfarande det vanliga, men det är inte det samma färg från vit, elfenben, vit, mycket i rampljuset, och avslöjar den rena färgmönster och ristat in i en hierarki, kvinnor gör en mjuk, men det är verkligen inte lämplig för röda klänningar och party.
Svarta högklackade skor är fortfarande en mycket bra partner afton klänning, men den starka färger, det är flexibelt.
Markera den elegant stil och elegans i gult och elegant atmosfär.
Mjuk rosa, och innehåller en romantisk aura.
Snygg och läcker, guld, röd, bit av ljusstyrka och kristaller, och kan även vara inrett med diamanter och andra match

1 条评论: