2012年3月17日星期六

Välj för t eget bröllop klänning

Style of brudklänning, bruden väljer brudklänning alltid välja bländande, om du väljer att bröllopsklänningen kommer att ge dina egna vackra poäng, då du skulle välja för sitt eget bröllop klänning?
Romantisk höghalsad
Lämplig för traditionella och relativt konservativa bröllop. Hals långa och små-breasted kvinnor att bära höghalsad bröllop ser bra ut: för den naturliga skönheten i flickan, kan exponerad hud vara bättre att visa sin charm, är det bäst att inte välja en höghalsad bröllop.
Med tillbehör: åtföljas av broscher eller kassett hängande ger ett härligt intryck, örhängen att välja örhängen eller små örhängen.
Båten-ringad
Elegant bröllop i dag, kommer fransmannen väljer vanligtvis en båt-ringning. Om du har en raffinerad skelett och slanka halsen, är denna stil att bära kläder med goda resultat, med hög krage bröllop bröst bruden inte är lämplig för den här stilen.
Med tillbehör:
balklänningar
med små örhängen ser bäst med medelstor brosch.
V-axelband
Exponera skuldra och rygg v-axelband i moderna och vardaglig, särskilt för stranden bröllop. Brett skuldra Bröllopssvit slitage v hals Bröllops klänning kommer showcase unika charm av deras axlar. Bröstet alltför stora eller skinny brud är inte lämplig för denna typ av figur.
Matchande smycken: ljuskrona örhängen och gripit henne halsband är ett bra val.
Spade-typ breda necklines
Axelband formatmallens söta och passar de flesta brudar, särskilt kistan full av brudar. Formella dagtid bröllop, i kombination med korta handskar, utgöra en klassisk land stil.

没有评论:

发表评论