2012年3月14日星期三

BRUDBUKETT

  På florist, vanligen brudens val och rätt buketten, det kanske inte kunna ge professionella råd av partiet, så att bruden måste lära sig att välja sin egen bukett. Linsen av behoven bröllopsfotograf, föreslår vi att välja stil och storlek på buketten, att bättre samordna med höjden av bruden och bröllop klänning och chunky, med en hög grad av cirkulära bukett små strålens nedgången i arter och nummer, kan strävan efter mode och personlighet paret väljer valet av oregelbundna blomma. Dessutom branschen på ett enkelt och bekväma, ljusa områden av färg.
Brudens bukett vanligaste formen:
Round: den mest populära, mer traditionell stil. Yan tunn ring av fett utan hjärta finns en liten justering, en hög grad av brudens eller någon annan form av klänning är en stor match.
Runda tre steg: består i princip av tre olika storlekar av cirklar, enligt önskemål för att ändra dämpningskurvan för att bilda. Under normala omständigheter, höjden av sin flickvän för att fira grenen sektionen och brudklänning dekorerad med det mesta av spelet kurvan.
3 triangel, cirkel och girlanger av blommor är blommor består av två grundläggande komponenter i en cirkel och tre kedjelängd. Denna unika bukett del av formen som ska justeras, beroende på storlek maskeraddräkter, är en flickvän av kroppen och temperament är lämpligt.

1 条评论: