2012年5月2日星期三

Att skapa en romantisk perfekta bröllopet

I varje fall vara medveten om alla aspekter av hud skönhet, smink, smycken urval, alltid den första firandet av detta liv ännu mer bländande.
Key makeup av den populära säsongen är ett fönster mot själen, för att understryka tips ögon makeup, kan det vara att en del av den höga ljusstyrka ögonskugga, såsom honung, orange, vitt eller ljusblå. Benetton ögonskugga (blå Topaz) och urbana förfallet ögonskugga (tvinnad siester) är ett bra val. Men tänk på att du vill strömma i naturen, inte tjock och falskt.

Fett rouge och läppstift i mjuka färger, det mest avslöjande naturliga skönhet.
Brun ögonbrynspenna lägger ut en tydlig och perfekt ögonbryn, ögonbryn mild, mild, uppmärksamma tjockleken byte av huvud och svans. Inte för tjock ögonmakeup, ögonskugga på ett naturligt mjuka toner också, val av ljusgrå lila, dimma lila, grått och svart, undvik att använda mörk, bländning eller konstiga färger. Kan skildring av övre och undre fransraden, försiktigt torka bort för att skapa dimmiga skönhet graciös. Läppstiftet ska stå i proportion till de rodna toner, kan också användas rosa läppstift beläggning väl kan användas vävnad i läpparna, doppade till ytskiktet av läppstift. För att stärka den klassiska skönheten, kväll makeup lip ljusa charmiga punkt.


Bröllop brud makeup betonas i make-up läppar och ögonskugga för att tillgodose den festliga stämningen på scenen. Människor i banketten är en närmare titt på bruden, så textur och fin makeup är mycket viktigt att rengöra och make-up, långvariga fester, söta, mjuka. Foto Bridal makeup kommit att uppskatta i professionell belysning och professionella objektiv, den mörka sidan i studion, så ansiktsdrag att forma en tydligare tredimensionell, uppmärksamma mjuk, ljus i make-up.  http://www.balklanningaronline.com

没有评论:

发表评论