2012年5月3日星期四

Diamond identifiering av flera metoder

Känsla av identifiering
Rund diamant skurna pärlor torka av bordet och ner på en målad linje på vitt papper, kan linjen genom pärla följa papper preliminär bedömning pärla diamant. För standard rund diamant diamant, titta igenom diamant mindre än en linje på papper (syntetiskt strontiumtitanat, syntetisk rutil och diamanter det finns inga perspektiv effekter). Det mesta av imitation av olika brytningsindex, ljuset är tillräckligt läckage av paviljongen fasetter kan perspektivet observation se en del av papperet linjen.
Ädelsten krona utanför reflektion och refraktion av ljus genom total inre reflektion, som kallas ljusstyrka. Diamond och imitation av samma ljuskälla placeras i samma miljö att avgå uppåt observation Fine Cut vanliga runda borr-typ diamanter, nästan alla från kronan i ljuset som reflekteras från kronan, som visar en stark ljusstyrka . Imitation av brytningsindex och skär med diamant skillnaden kommer ljuset in från kronan från paviljongen att missa, så att minskningen i ljusstyrka.
Speciellt görs med en oljebaserad färg penna eller kulspetspenna för att rita en linje, kommer att lämna ett oavbrutet rak linje i tabellen av diamant. Och andra oäkta inte är lipofilt, lämnas passeras intermittenta punkter och linjer.
Diamanter och imitation av bordet rent, varje droppe en liten droppe vatten pärlor att observera droppar vatten för att hålla tiden och kontur. Vattendroppar på diamant kommer att vara en lång tid för att upprätthålla de sfäriska vattendroppar på den imiterade sprider i en relativt kort tidsperiod.
Provet och de kända proverna diamant tillsammans på glaset framför dem gas att följa dimman försvann. Diamanter på dimman att försvinna snart, på imitation dimman att försvinna långsamt.
Vid rumstemperatur i kontakt med sina tunga diamanter diamant imitationer för att kyla mycket mer än imitation.

没有评论:

发表评论