2012年5月15日星期二

Olika stilar av brud vackra makeup

Brudkläder makeup. Det är nödvändigt att klä upp en ädel och vacker, men också unik. Här kommer jag att introducera flera brud Beauty.
: Mjuk matt finish till den totala tonen i makeup matt finish till bruden klänningen, fantastiskt ljus lila, ljusblå dra ögat, elegant silver till nämna bländande spetsen, mjukt rosa runda sätt flickorna till i ansiktet att trycka på rouge, den slutliga steg röda läppglans för att skapa en gelé läppar. Fluffy mjuka hår på bästa sätt kan förkroppsliga känslor i denna konstellation av kvinnor i vattenprover, samt utanför bruden bröllop klänning chiffong textur eleganta ansiktet mjukt temperament.
Glamour Kollektion 2012 Brudklänningar onlinebutik i Sverige B007113

Some Like It Hot, brud klä upp
Some Like It Hot Bride Dress: den iögonfallande glans till bruden klänningen, förvirrad röda ljus läppar med ädelstenar ögonen på publiken. Den djärva svart eyeliner för att beskriva en mer djupgående ögon, överdrivna bågen hår bara eldtecknet av kvinnan klädd i bara diskret, men de leenden på sina ansikten som gör deras entusiasm.

Brudar bröllopsklänningar balklänning Axelbandslös Satäng Tulle Snygg Bröllop Klänning Baliy 2011 brudklänningar
Tyst nåd Bride Dress Up: Tveka inte, kan bruden av jordens tecken sätta lite smink och smycken färgkontroll inom intervallet av jordpigment, bruna och gyllene avdelningen, såsom ögonbryn av mörk kaffe, mörkbrun eyeliner, blek guld, eller aprikos gul ögonskugga, läppfärg och rouge på omnämnandet ljusa, gyllene apelsin apelsiner är det bästa valet. Makeup lågmälda sätt är just den fas kontrast till lyx och smycken, silke, sammet och tunga sidentyg extravagant.
Den slumpmässiga Bride Dress: fjädrar kan bäras på bröstet kan användas som en huvudbonad, har diamanter inte stor unika stil kläder med mycket liten användning av safir blått och orange hit färg men vågar prova det på ögonmakeup, Vågens bruden horde sina idéer och kreativitet, aldrig räkna med att använda Style Box, brudar gillar att bära kläder med personlighet djärva försök. Det låter dig göra har några charm.

没有评论:

发表评论