2012年5月12日星期六

Neat frisyr av bruden

Ponny svans style bruden hår bruden? Många vilda bruden hår är alltid mycket populärt med brudar välkomna, om du är trött på den romantiska mode prinsessan huvudet, trött på gatorna är bob huvudet, då som en brud, kan du försöka Xiaobian idag för att presentera för er där flera Tianmi vackert och chic och elegant hästsvans stil brud hår.

Ponny svans frisyr brud:
Färsk och snyggt ponny svans
Pony tail stil bridal frisyr för att skapa skrymmande och volym är nyckeln Åh, allt hår i örat efter helljus huvudet är fluffig curl av hennes hår bunta upp med håret i en hårband varv på volymen hår ring "osynliga" för att undvika den styva känsla av den traditionella svansen, vilket ger en ny och söt känsla.
Fashion
Head tryck höga håret tillsammans med en fluffig hästsvans full av rörig mening, är brudens hår full av luft känsla. Väl brudens ansikte ändrade kompakt. Sned Qi Liu Haiqing ren och fin, gyllenbrun hårfärg och tillsätt lite mer lekfull känsla, är en favorit av mode brud!

Stillsam elegans
Side på medellång och lång hår prydligt bunden i örat verkar få människor bekväma, naturlig, inte krystat. Bruden håret snyggt att ta fram bruden och fritt från Double Vision, plus mogen hårfärg, söt och lite elegans. Rekommendera till den eleganta temperament, stadiga brudar.

Söt temperament
Bruden och bruden att prova tjockleken i lugg och kinderna, den långa volymen hästsvans sidan knuten till axeln, för att göra ansiktet ser längre, särskilt lämplig för ett runt ansikte och hår, oh! Brun hårfärg och hudfärg för att se dess mer vitt, tillsammans med en söt look att skjuta ett vackert bröllop!
Tro inte att stil bruden hår i hästsvans bara den traditionella gammaldags stil, hästsvans stil, designade av en annan strategi också brudens hår är full av snygga atmosfär!http://www.balklanningaronline.com/category-41-b0-Balen+Kl%C3%A4nningar+av+Formgivare.html

没有评论:

发表评论